EVSILFVER

2011-12-23
23:57:30

"En fet uteliggare kom in i vårt hus, lämnade lite "presenter" och drack sprit."
"Dan före dopparedan". Imorgon smäller det! Vi äter upp våra förlorade kilon vi lovade oss att bli av med förra nyårsaftonen, vi upplever barndomen igen framför Kalle Ankas julafton (och hyshar argt till alla som försöker starta en konversation mitt under Piff och Puffs jul), försöker få de yngsta att lugna sin julaftonshysteri en smula och triggar sedan upp dem med åtaliga "när kommer tomten nu då tror ni?". Dricker glöggochkaffeochjulmustochwhiskeyochsnapsochvin och någon tänder sin årliga julcigarr. Vi spelar riktig julmusik (släng dig i väggen, Justin Bieber) och har vi riktigt (o)tur blir det kanske en snabb dans runt granen också. Tomten kommer och för all otroligt slit får han sig en snaps och sedan kanske en till. På kvällen äter vi upp oss några kilon till och myser med våra fina paket. Och så mår vi bara bra av vilka fina människor vi har i våra liv. Förhoppningsvis kan ni alla tänka så.



Jag har haft en riktigt mysig dan före dopparedan. Varit på Rikki och fikat med Olivia, Sandra och Felicia. Superdupermegamys. Efter det gick jag och Felicia på stan, sedan åt vi sushi.
Jättefint faktiskt.
Inte så juligt, men jättefint.
Här hemma har det storstädats och vi har ätit julgröt (...laktosfri då...) och julskinka och druckit julmust. Julat till det rejält med andra ord. Michael Bublé's julskiva har gått på repeat hela kvällen. Vi har slått in och skrivit på de sista paketen.
Juligt och jättefint.

Nu ligger mamma, pappa och Jakob och tittar på Sagan Om Konungens Återkomst och jag ligger här och pustar ut efter en något kortare springrunda.
Inte så juligt, men jättefint.



Och så är det julafton om två minuter.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: