EVSILFVER

2011-10-09
16:31:17

"Snart insåg de att det var de själva som hade växt! Lille Skutt var stor som en tumme, Bamse som ett pekfinger."
Hade en skittrevlig kväll/natt igår i Moas källare tillsammans med Moa, Göran och hennes pojkvän Johan. Anledningen till att vi satt i källaren var att Moas lillasyrra Ebba hade filmkväll (ellet nåt) med sina kompisar och i sällskapet befann sig tre stycken pojkar som antagligen var anledningen till att vi ABSOLUT INTE fick visa oss. Fy vad gammal och ocool man känner sig då... Den ocoola storasyrran och hennes ocoola kompisar. Woopedifuckingdoo. En timme om inte mer gick åt att dra skämt om hur vi skulle kunna göra bort Ebba totalt inför dessa pojkar. Typ komma med en bricka med saft, bullar och kondomer och vara så där jobbigt klämkäcka, eller att komma upp stupfulla och hålla ett rörande tal om hur vi kände oss förtryckta.

Medan vi väntade på att Johan och Göran skulle dyka upp så underhöll vi oss genom att leka med Moas LP-spelare. Vi lyssnade bland annat på Bröderna Lejonhjärta fast snabbspolat (vilket resulterade i smurfröster = sjukt kul). Världens bästa drinking game! Sätt på en gammal barnkär saga på LP-spelaren och smurfa upp ljudet - varje gång du skrattar måste du dricka.


När vi satte på Askungen så slutade spelaren fungera (troligtvis något fel med skivan) så Moa fick agera spelare istället. Det blev dock mycket roligare än att lyssna vanligt, så när det väl började fungera så tröttnade vi.




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: