EVSILFVER

2012-02-29
14:50:26

Fanny & Alexander: Premiär!
På fredag (2/3) klockan 19:00 är de som vill välkomna att se premiären av Fanny & Alexander som sätts upp av min kära klass och som vår teaterlärare Carl-Mikael Karlsson har regisserat. Så fort föreställningarna är över kommer jag att lägga upp lite fina bilder från repetitioner och föreställningar, men den är verkligen värd att se live! Hör av er om ni är intresserade!

2012-02-29
14:46:44

Min första (riktiga) affisch. Vad tycks?
Det är som sagt min första "riktiga". Har bara gjort en minigrej till Fanny & Alexander (redigerade bara bilderna osv), och för några år sedan gjorde jag en affisch till en musikal som hette 1914 (om jag minns rätt) av Jimmy Nejd.

Vad tycker ni? Hoho. Vad är bra? Vad kan förbättras?

2012-02-27
15:44:03

Med pappas stora, mysiga fisketröja <3


Med nyfärgat hår och en lite mer pepp inställning till livet så känns allt väldigt mycket mer okej än vad det har gjort de senaste veckorna. På fredag har vi premiär med Fanny & Alexander. Kom och titta. Hihi.

2012-02-24
23:23:01

Fröken Julie
Härom dagen var jag och fotade Emmie, Jimmy och Martina som medverkar i en uppsättning av Fröken Julie som vår kära Eva Edevik regisserar. För er som inte vet det så har jag spelat teater med Eva i flera år och det finns ingen härligare människa! Dessutom är hon (samt de tre skådespelarna) grymt bra på teater, så detta kommer säkerligen att bli en succé! Jag ska hjälpa till med att fixa en affisch. Eftersom jag bara har gjort två-tre stycken tidigare (och det för längesedan) så är jag lite nervös, men hittills har det faktiskt gått bra. Tänkte bjuda på lite bilder från fotningen.2012-02-24
09:51:35

P3-dokumentärer får mig att drömma om Zombies
Det blir en hel del väntande under dessa teaterfyllda dagar. Vissa gånger kan det ta en hel timme innan man ska in på scen igen, och då är det bra att ha något att underhålla sig med. Personligen har jag bland annat lyssnat på massa P3-dokumentärer medan jag legat utslagen i någon utav scensängarna. Sedan Felicia för ett tag sedan berättade för mig om dessa dokumentärer (som finns att hämta ned gratis på iTunes) så har jag varit helt fast. Det är så jäkla spännande! Jag har dock fastnat för dokumentärerna om mord och våldtäkt. Okej, det där lät HELT fel, men misstolka mig rätt: jag gillar att bli berörd och är det något man blir det av så är det när ett våldtäksoffer gråtandes sitter och berättar om händelsen. Helt jävla fruktansvärd. Har varit så arg när jag lyssnat på att jag kommit på mig själv med att knipa ihop munnen till ett sträck, samt knyta nävarna.
I alla fall, det har hänt flera gånger att jag legat och lyssnat på dem när jag ska gå hem ensam i mörkret, eller ibland när jag ska sova. Ingen bra idé. Har bara väntat på mardrömmarna och inatt nådde de fram till mig, fast då handlade den i och för sig om Zombies.....

Om ni är sugna på att ladda ned så tipsar jag om dessa:


Discotekbranden i Göteborg (Lipade så jag höll på att gå sönder)
Alexandramannen (Svensk nätpedofil)
Södermannen (Serievåldtäksman som tog sig in till 16 ensamboende kvinnor under 70-talet)
Massmordet i Falun
Hedersmordet på PelaMen när hemskheterna blir för många är det skönt att kunna kliva ur
verkligheten en stund och läsa lite Får man skratta åt det här?
2012-02-23
20:42:40

Varning för extremt slitet hår.
Herre min jäkla GUD vad slitet mitt hår är. Det är seriöst en enda stor tova hela håret, och när jag väl reder ut det ser jag ut som trollmor som precis lagt sina 11 små och skitjobbiga trollbarn. Åh, orkar inte. Antagligen blev det så under deppveckorna jag precis varit inne i, då jag inte ens gick upp ur sängen och därmed aldrig borstade mitt hår. När jag sedan borstade det slet jag i det så mycket att det gick sönder helt. Jahapp. Kommer väl få precis allt avklippt om när jag går till frisören nästa gång.


2012-02-23
16:30:24

Inviger våren som smyger sig på med denna underbara låt!

2012-02-23
07:10:27

Liten uppdatering.
Igår somnade jag direkt efter att jag kommit hem från fotandet av affischen till Fröken Julie som två vänner till mig sätter upp. Får börja pilla lite på bilderna idag när jag kommer hem och se hur långt jag hinner. Jag har varit så fruktansvärt trött de senaste dagarna och igår somnade jag klockan åtta (..och kvällen innan det somnade jag ju vid sex som ni kanske läste).
Vi håller ju på med våra intensivveckor med skolteatern nu och det är teater från 08 fram till i alla fall 17 varenda dag. Det är jättekul men också jättekrävande.
Bra blir det i alla fall!
En liten mobilbild från GBG för att det inte ska bli allt för tråkigt, hoho.

2012-02-22
05:55:26

Nu lär jag vara pigg i alla fall!
Klockan 18:00 - jag upprepar: 18:00 - igår så lade jag mig för kvällen och sov ända fram tills väckarklockan ringde vid tjugo i sex. Jag tror fanimej det är första gången i mitt liv jag somnar så tidigt. I alla fall frivilligt.
Jäklar vad teatern tar hårt på energin. Men kul är det!

Dricker kaffe och lyssnar på denna sköna låt som just nu är med i en reklam för...  eh, ja, det har jag glömt bort, men ni har säkert hört den på TV i alla fall.

Majority Says - 144

2012-02-21
07:07:56

Snake 97
Att bara säga Nokia 3310 framkallar en hel del härlig nostalgi för de flesta i min ålder. När min kompis sedan visade mig den här fantastiska appen blev jag, som ni vet är tokig i nostalgi, näst intill galen av lycka! Appen heter Snake 97 och är gratis för dig som inte har något problem med lite reklam. För dig som blir tokig av detta går appen att köpas reklamfri för 7 kr eller så.
Titta vad fantastiskt! Hihihihi.


2012-02-21
00:15:03

The kid's got it all right.

2012-02-20
23:49:29

3096 dagar
Har inte kunnat sova inatt. Dels för att jag igår vaknade vid halv tre, dels för att jag inte mådde så jättebra och dels för att jag var alldeles för fast i boken jag just nu läser: 3096 dagar. Så himla fängslande. Grym och grymt bra, helt enkelt. För er som inte vet det handlar den om Natascha Kampusch, flickan som vid tio års ålder blir kidnappad och bortförd från sitt hem i Wien. I åtta år hålls hon fången av en psykopat som torterar henne både psykiskt och fysiskt, innan hon lyckas fly. Kunde inte släppa boken, men den hemska berättelsen blev för mycket gick jag istället över till att googla intervjuer med henne, samt bilder på gärningsmannen och källaren hon hölls inspärrad i...

..Jag sov varken mycket eller bra.2012-02-20
23:45:21

Ny design!
Om bloggen ser helt cp ut, klicka antingen på knappen F5 om du har Windows, eller cmd + R om du har Mac så uppdateras sidan och min nya design syns förhoppningsvis. Den är inte klar, det är den nästan aldrig när jag lägger upp den, haha. Har tagit lite inspiration från en annan design men ska göra den ännu mer till "min" innan det känns helt bra. Hoppas ni gillar det.

2012-02-19
20:27:46

När du somnat såg jag gränsen, vi är över den nu.
Att benhinneinflammationen skulle vara borta var visst bara prat, idag hann jag inte längre än 2 km innan benen gav vika. Gör så förbannat ont. Började gråta av ren frustration - imorgon ringer jag till Hälsan och bokar en tid så att någon kan hjälpa mig med det här.

Gick som kompensation en timme med Algot. Han älskar att jag inte kan springa för det är bara plus för honom.
Lyssnade på makalösa Thomas Andersson Wij nästan hela vägen. Vet att jag för ett tag sedan lagt upp "Vi är värda så mycket mer", men den är så jäkla bra att jag bara måste lägga upp den igen. Alltså, texten. Jag dör, det är så vackert. Lyssna och njut!Nu slår vårens första regn emot taken
jag står vid fönstret, som en vålnad
Den här stan är som ett pålagt skratt
lika död, lika punktlig och lånad

En gång hade jag mitt kort i baren
i slippen mellan framgång och undergång
Mitt i ängslighetens största seger
i samförståndets och skvallrets knägång

Du drar mig till soffan
vi lägger oss ner, och du viskar
Den här stan är för sorglig
vi är värda så mycket mer

Vår klass är inte första klass
när blodet stiger slinter kniven
Den kränkte vill ha sanning till varje pris
men slåss med en egg som är sliten
Nej, inget är så svårt som att vinna mot sig själv
vi kan reglerna, men kan vi spelet
Skriker, fäktar förtvivlat framför domaren
som om vi redan fölorat och vet det


Det är det raka, det äkta
i dig som jag ser
Men hur många kors ska du dö på
du är värd så mycket mer


Du säger livet är en enda kamp för värdighet
jag tror jag förstår vad du menar
En kamp för kärleken, guden inom oss
en kamp för det som lyfter, förenar
Politiker, media kanaler utan vatten
allt har ett pris, allt saknar värde
Från kyrkan på berget strömmar toner
det är sången som vi en gång lärde oss

Om en rikedom större
än den här världen ger
Vi visste det då
vi är så mycket mer

Nu slår höstens första regn
mot vår motorhuv
När du somnat såg jag gränsen
vi är över den nu

2012-02-17
14:05:50

Bra och dåliga nyheter, samt lite bilder från Volleybollmorgonen med A & A.
En god nyhet är att jag testade mig på att springa igår (dock bara 4 km eftersom jag varit ute och gått en mil med Felicia tidigare på dagen), och min benhinneinflammation verkar vara borta! Kändes bara lite grann.
Idag pratade jag med mamma om det och hon sa att hon läst på en del om det och att orsaken väldigt ofta är att man inte byter träningsmetod, samt hårt underlag. Detta kan ju absolut stämma eftersom jag sprungit på asfalt varenda dag i flera månader... Jag har alltså typ grävt min egen benhinnegrav.
Nu ska jag och pappa börja spinna också, så jag får variera mig lite i min träning. Får hålla mig till att jogga typ tre gånger i veckan, istället för sex-sju.

En dålig nyhet är att jag vaknade och mådde skit rent ut sagt. Har skitont i huvudet och svårt att andas. Mamma har varit dödssjuk i en vecka nu så det är ju inte en fråga om vem jag blivit smittad av i alla fall. Jag proppar i vilket fall i mig C-vitaminer och hoppas på att immunförsvaret ska få sig en rejäl skjuts av det. Ska egentligen på myskväll med gänget ikväll men jag får se om jag pallar det. Just nu mår jag verkligen, verkligen inte bra. Fa-an rent ut sagt.

För att inlägget inte ska bli allt för tråkigt bjuder jag på lite goa bilder från när jag var med Alicia och Alva på barn-volleyboll!


Orden "I have no idea what I'm doing" skulle kunna sättas in i varenda bild med Alva på. Hon är verkligen alltid inne i hennes egna värld och hängde inte med i lektionen för fem öre. Så himla rolig att titta på!

2012-02-16
21:49:12

Så jävla go dansmusik! PEPP.


2012-02-16
21:43:00

Brorsan

2012-02-16
15:19:58

I’m not asking much of you, just sing little darling, sing with me.


I’ll be your Emmylou and I’ll be your June
And you’ll be my Gram and my Johnny too.
No, I’m not asking much of you
Just sing little darling, sing with me.

2012-02-16
15:19:16

Night lights

2012-02-14
22:21:25

Tittut! (November)

2012-02-14
15:13:10

Att rengöra hjärtat

Hon låg snyftandes bredvid mig och tillsammans sa vi att alla män är svin, men i smyg tänkte jag att det inte alls var sant. Världen var extra orättvis just då för jag delade fortfarande mitt hjärta med någon, medan hennes blev slängt på marken och överkörd av hans cykel när han åkte därifrån. Med klumpen i halsen hade hon fått plocka upp det och hon höll det fortfarande i handen när hon staplade in i min hall. Det blev några hårda kramar innan vi ganska så snart började med att skrubba bort smutsen och det blödde och blödde och hon grät för att det gjorde så ont, men jag sa att såret måste rengöras ordentligt för annars blir det infekterat och hon nickade tyst medan tårarna pressade sig ut ur hennes stänga ögon och hennes panna hade hundra veck. Jag var hårdhänt för jag var arg och jag sa att du förtjänar inga sår och han förtjänar inga minnen, och hon nickade tyst medan tårarna pressade sig ut ur hennes stängda ögon och hennes tänder höll tag om hennes underläpp som om det gjorde det svårare att gråta med läpparna stängda. 
Vi skrubbade hårt och länge och hjärtat hennes skrek i full panik och slet i sig själv när jag frågade vad som gjorde mest ont.


Efter många timmar av blod svett och tårar låg vi raklånga i sängen och stirrade upp i taket trots att stjärnorna lyste klara på himlen. Så skrattade hon till åt hur dumt det var. Så dumt att man gråter över att ha fått hjärtat överkört av en idiot på cykel. Sedan började hon gråta igen. Först skrattgrät hon, sedan försvann det lilla klang som alldeles nyss lyst upp hennes sorg och hennes andning blev liksom hård-skör. 


Hon låg snyftandes bredvid mig och tillsammans sa vi att alla män är svin, men i smyg tänkte jag att det inte alls var sant. Världen var extra orättvis just då för jag delade fortfarande mitt hjärta med någon.
Men allt hjärtskrubbande hade fått tankebanan i rullning och jag blev helt plötsligt tvungen att försäkra mig om i fall jag fanns i hans. 
Knapprande. 
Är du kär i mig fortfarande?
Kort och koncist. Inga krångligheter, jag ville bara höra precis det jag väntade mig att få höra. 7 minuter innan det surrande till och mina ögon som hunnit vänja sig vid mörkret fick kisa för att se vad som stod på den upplysta skärmen. "Jag vet inte".
Utan att röra en min eller muskel stirrade jag tomt på de tre skitorden som prydde min skärm. Hon låg stilla bredvid mig och hennes tunga, mjuka andetag vittnade om att hon befann sig i någon verklighetsrymmande dröm, kanske var det fortfarande de två och kanske skulle det alltid att vara det.
Jag låg snyftandes bredvid och viskade att alla män är svin. Världen var extra orättvis just då, som den är när hjärtan precis har blivit överkörda av cyklar eller spottade på av fula ord i SMS-form. 
Jag ville inte bryta hennes nyfunna lugn, det skulle trasas sönder så fort hon var tvungen att ta emot verkligheten igen och hon behövde all vila hon kunde få innan det var dags att försöka plåstra om de rengjorda såren.Tog upp mobilen.
Knapprande.
Två sekunder, 
ring ring.
En varm och ängslig röst i andra änden. 
Lilla gumman, vad är det som har hänt? 
Jag tog ett djupt och darrande andetag. Dags att börja skrubba.

2012-02-14
14:21:41

Jag och min bror (julafton).


2012-02-13
17:33:32

15 favoriter
I julklapp fick jag boken 121 dikter om kärlek och jag älskar den. Finns inget härligare än att tända lite ljus,
lägga sig på mage i sängen och läsa om kärlek som beskrivs så himla vackert som det görs i dessa dikter.


Nedanför har jag listat 15 favoriter - en dikt i varje inlägg.

Läs dem i lugn och ro och bara njut över hur vackert det är.


2012-02-13
17:27:24

1. DubbelsängHennes säng är bredare än min
hon har just blivit lämnad.
Ett par år äldre än jag
med en dotter på fem.
Andra natten i rad
nån dag får jag bjuda över henne
till mig.
Inte nästa vecka
vi får umgås varannan.
Medan jag skriver denna dikt
tar hon en cigg på balkongen,
hon vill sova lika lite som jag.
Jag vill skriva denna dikt därför,
när jag upptäckte ett ställe
att smeka
med ena handen, stillnar den andra.
Handen på magen under naveln
där trosan börjar
och det känns lite annorlunda.
En annan mans skivsamling
att välja favoritlåtar ur.- Daniel Boyacioglu
2012-02-13
17:17:54

2. Som hon gårSom hon går.
Ser hur hon snubblar.
River sig i snåren.
Stannar, ser om.

Det är för sent att ropa.
Hon kan intet höra.
Det är för sent att hejda.
Hon går om hon går.
- Solveig von Schoultz

2012-02-13
17:16:36

3. Att älskaVem du älskar - det är intet
att du älskar - det är allt.
Skönhet sveper nog din kärlek
kring den älskades gestalt,
mera eller mindre mäter
blott ditt eget hjärtas halt.

Fråga icke varför hjärtat
brinner, blott det ej är kallt.
Vem du älskar - det är intet.
Att du älskar - det är allt.- Jarl Hemmer
2012-02-13
17:15:01

4. FinisVillemo, Villemo
vart gick du, gick du?
Min vilja, min tro
den fick du, fick du

Hillevi, Hillevi,
din tro har du åter;
jag kan inte si
att du gråter, gråter.

Villemo, Villemo,
vad hör jag, hör jag?
En ann med dig bor?
Då dör jag, dör jag.- August Strindberg

2012-02-13
17:14:14

5. Envoi

Jag har varit med om dig.
Jag kan aldrig förlora dig.
- Jacques Werup2012-02-13
17:13:20

6. Strof i aprilVägen till kärlekens paradis
är gammal en evigt ny:
Två händer kan mötas - händelsevis,
inunder ett paraply.
Två händer kan mötas i glädje,
två händer kan mötas i sorg.
Och två händer kan mötas för vinnings skull
på världens marknadstorg.
- Nils Ferlin

2012-02-13
17:11:49

7. När du vågar troFörst
när du vågar tro
att den här dan
och alla andra dagar
är ett fritt val för mig
- du eller inte du -

kan du och jag fortsätta
att leva
tillsammans- Märta Tikkanen

2012-02-13
17:10:46

8. ÖgonenMina ögon är jag ängslig om
- dina älskar jag.
Blundar varligt kring mina
- dina kysser jag.
Jag vet inte vilka som vore svårast att mista?
Jag behöver fyra ögon för att leva.
- Lars Englund
2012-02-13
17:10:17

9. Ingenting har jag...Ingenting har jag att ge dig.
Ingenting har jag att sända dig.
Ingenting skall du minnas av mig
mer än de hjälplösa orden:
nakna och ensamma orden:
jag älskar dig.
- Ebba Lindqvist
2012-02-13
17:09:41

10. Hur kan jag säga...Hur kan jag säga om din röst är vacker.
Jag vet ju bara, att den genomtränger mig
och kommer mig att darra som ett löv
och trasar sönder mig och spränger mig.

Vad vet jag om din hud och dina lemmar.
Det bara skakar mig att de är dina,
så att för mig finns ingen sömn och vila,
tills de är mina.- Karin Boye


2012-02-13
17:08:00

11. Sådan är kärlekenSådan är kärleken,
den kommer fågelvägen,
och vi förstår,
att vi har inget val.
Vi måste ta emot den
som man tar emot en ängel,
som plötsligt landar
i vår tåredal,
vi måste ta emot den
som man tar emot en sägen
och tro med samma tro
som barnet har.

Sådan är kärleken
vi ville välja
- men vi har inget val.- Bo Setterlind

2012-02-13
17:05:28

12. Älskade tala inte till migÄlskade
tala inte till mig
när du stiger upp
från vår kärleksbädd
låt mig stanna kvar
i vårt kärleksmörker
låt mig somna in
till minnet av dina smekningar

älskade
gå varsamt
en helt natts mörker
ska växa upp mellan oss
vem vet
om vi återfinner varann
i morgonens dimma

älskade
lämna mig
utan ord- Marie Wine

2012-02-13
17:03:17

13. Jag samlade...Jag samlade på solglasögon
du speglade dig som i tjärnvatten
så föll vi samman.
- Pamela Jaskoviak


2012-02-13
17:02:08

14. Lyckans minutÄr det sant att jag håller ett barn på min arm
och ser mig själv i dess blick,
att fjädrarna gnistra och jorden är varm
och himmelen utan en prick?

Vad är det för tid, vad är det för år,
cvem är jag, vad bär jag för namn?
Du skrattande knyte med solblekt hår,
hur fick jag dig i min famn?

Jag lever, jag lever! På jorden jag står.
Var har jag varit förut?
Jag väntade visst i millioner år
på denna enda minut.


- Erik Lindblom
2012-02-13
16:58:20

15. LäpparMen ännu rör sig läppar
som små fiskar i folkhavet.
Här finns kyssar kvar att fånga!
Vid läpparna börjar och slutar
världen, det vet varenda ung flicka
som skjuter denna skatt av hud
från den ena blicken till den andra.
Jag minns en vår i Stockholm,
då allt var mun.


- Ylva Eggehorn.
2012-02-13
16:12:01

Jag är en mänska' i en brunbjörnskropp

2012-02-13
16:07:32

Jag kommer tvinga mina barn att älska Disney lika mycket som jag.

See more at CollegeHumor

2012-02-08
21:32:12

Mobilt från GBG.
En liten egobild från kvällen som spårade för två av mina fina vänner. En av dem blev så full att hon snodde en mashall som hon gick och "ringde" sig själv och många andra i, samt hjulade över/hoppade över/lade sig på allt som kom i hennes väg. den andra blev så full att hon inte visste vem hon var och på spårvagnen hem gjorde klart för mig och hela spårvagnen att hon inte tänkte efterfesta med några tjocka människor. Dessutom battlade hon med en hund. Det blev en kväll med många, många asgarv.

2012-02-08
14:19:27

Hjälp till att bygga en Oh Happy Day-lista!
Ni vet ju hur kåt jag är på spotifylistor? Haha. Tycker det är så himla bra att ha olika listor för olika sortes humör.
Nu ska jag i alla fall göra en lista med låtar som får en på riktigt bra humör. Hoppiga, dansiga, glada låtar helt enkelt. Har ni några goingar att bjuda på så tycker jag ni ska länka lite i kommentarsfältet!

2012-02-08
14:15:46

Feb. 8, 2012
Har mått skit i över en vecka nu, men det börjar äntligen gå över. Det var längesen jag hade en sån depression som jag haft nu och jag är så himla glad att den är på väg bort. Det är sjukt var mycket det gör att känna att man hör hemma någonstans, för det gör verkligen jag. Jag tjatar om det så himla mycket men på riktigt - jag har världens bästa vänner. Finns inga jag hellre spenderar tid med och det finns inga som jag har så otroligt roligt med. De tankarna får mig att må så mycket bättre.
Så. Jag försöker blicka framåt, trots att det är rätt svårt. Jag sitter i flera jobbiga sitsar.
Igår tog jag i alla fall mod till mig och sa till pappa som det var - att jag var i en av mina välkända depressioner. Han verkade tacksam för att jag berättade men sa också att det märkts väldigt väl. Jag bad honom att prata med mamma för hon är oftast riktigt jävla klumpig när det kommer till mitt mående. Jag vet inte varför det är så men hon kan verkligen inte tackla mina deppiga perioder på något vidare bra sätt och det är skitjobbigt. Senast för någon dag sedan när jag försökt hinta att jag inte mådde sa bra så slängde hon ut sig en skitspydig kommentar som gjorde jätteont. Pappa sa att han hade skällt ut henne för det. Det kändes bra.
Får se om jag drar ut på lördag. Förhoppningsvis mår jag så pass bra psykiskt att jag kan göra det. Känns som att det skulle behövas.
Har för övrigt benhinneinflammation i båda benen, antagligen på grund av att jag haft helt fel skor och dessutom sprungit på asfalt. 1 mil. Varje dag.
Detta har kännt ännu jobbigare i och med min deppiga period, för jag har verkligen behövt träna. Det är mitt sätt att rensa tankarna och det får mig att må bra. Nu när jag inte kan det så drar det ned mig en hel del. Igår var jag dock ute och gick i över en timme och kände ingenting i benen, så jag ska försöka mig på att springa ikväll. Långsamt. Försiktigt.
Det jag får vara mest noga med är att sluta direkt om det börjar göra ont. Förra gången struntade jag i det och det slutade med att jag trillade ihop mitt på gatan. Kunde inte ställa mig upp och fick panik för mina ben vägrade samarbeta, skitläskigt. :( Pappa fick hämta mig med bilen trots att jag bara var någon kilometer hemifrån.

2012-02-07
23:41:09

fula sanningar lockar mig inte


min varje morgon
hennes varje natt
kalla mig
imaginär
visionär


för


när


du ljuger så vackert
glömmer jag glatt
hur ful sanningen
egentligen
är2012-02-05
16:25:51

Modell: Linnea

2012-02-05
15:23:41

Miss you


Moa jobbar i Thailand sedan några månader tillbaka och nu börjar det bli riktigt jobbigt att vara utan henne. Kom hem, kvinna! Saknar dig så!2012-02-01
18:58:35

Vilken jävla lirare