EVSILFVER

2012-01-03
09:12:00

From Stockholm to Berlin, in every disco I get in, my heart is pumping for love
Idag drar jag jävlarimej till Berlin och kommer inte hem förrän om en vecka. Ska bli så jävla fint att ÄNTLIGEN få komma iväg, speciellt eftersom jag och Göran i snart två år har pratat om att vi borde dra någonstans tillsammans. Vid 18:07 avgår tåget som tar oss från Jönköping till Skavsta flygplats, där vi sover över på flygplatshotellet en natt för att sedan ta flyger som går vid 06:00 imorgon. Bara att spendera en natt med Göran på hotell i Sverige kommer att bli helt jävla fab!
De två första nätterna i Berlin kommer först att sova på ett partyhostel (!), och resten av nätterna planerar vi att stanna hos vår gemensamma kompis Julia som pluggar där. Party vareviga natt och mys vareviga dag. Åh vad fint det kommer att bli, är så pepp att jag inte kan sova trots att jag inte hade behövt gå upp på i alla fall fyrtio minuter. Har nämligen inte packat ett skvatt och vid halv elva ska jag träffa Lovisa på A6 för att gå igenom snaskiga detaljer från nyårsafton. Gosh, I love being a girl.
Sedan åker vi hem till mig och käkar lunch och hon får titta på medan jag, i smått panik, springer runt och packar partyväskan. Fnissfnissfniss.

---

Igår var en riktigt jävla fin dag. Jag vaknade tom och depp men mina vänner, som jag träffade på Johans café vid fyra och som sedan höll mig sällskap hela kvällen, fick fan upp mitt humör bara genom att visa sig. Det är verkligen helt otroligt vad jag älskar dem. Mest faboulous personerna som finns på denna jord, no joke! Skrattar så jag gråter varje gång jag träffar dem och de får mig alltid på bra humör. Bjuder därför på lite fina bilder från nyårsafton. Långt ifrån alla är med men jag suger att ta kort vid såna här tillfällen :(


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: