EVSILFVER

2011-06-30
12:52:42

Teaterteater
Juni 29

Mer chill sommarjobb får man ju leta efter. Vi är redan inne på vår tredje vecka men det känns som att vi bara har varit här i några dagar. Folket här är så fint och det ska bli tråkigt att lämna dem alla redan nästa vecka! Kommer speciellt att sakna de intensiva lekarna, haha. Maffia blev snabbt favoriten.
Jag har lyckats klä mig helt fel två dagar i rad nu. Jag bor ju precis vid Vättern så det är alltid kallare där vilket ofta får mig att ta på mig någon extra tröja eller byxor. När jag sedan kommer hit till Huskvarna håller jag på att smälta bort - speciellt när 1910-talskläderna sätts på! Tjocka kjolar och långärmade blusar och förkläden. Att vi alla överlevt är lite av ett mirakel.
Snart ska jag gå ut till resten av packet, sitter just nu inne i tjejlougen p.g.a min fruktansvärda allergi som sätter in som värst så fort jag visar mig utomhus. De andra sitter där ute och planerar nästa veckas happening, spännande! Ni kan ju hålla ögonen öppna vid Vätterstranden på måndag.

Juni 30

Gårdagens premiär gick prima skinka! Varmt och svettigt var det, och jag + några till missade applådtacket eftersom vi inte hörde fabriksvisslan (slutsignalen). Jäkligt konstigt att vi missade den när vi hörde allt annat.
På Esplanaden, där alla gick utklädda till kända personer från Huskvarna, gick det också väldigt bra. Jag och Carl Lundin (inte säker på att det är rätt) spelade herr och fru Mon. Vet inte så mycket om dem förutom att jag i sängkammaren skötte stadens telefonväxel, och att vi inte hade något sexliv. Det var en av de första sakerna jag höll på att slänga ur mig när jag för första gången fick träffa Carl. "Vi har inte tid för något sexliv!" Så charmigt det hade varit. Not.

Direkt när jag kom hem så slängde jag mig i sängen och slog på Hot Rod. Oh how I love that movie.
Strax efter filmen var slut somnade jag sött och hade en konstig dröm som jag inte riktigt kommer ihåg..

2011-06-27
21:09:41

Buttery Butterfly


Avslutade precis en 10 minuters lång strid med en nattfjäril.
Ligger nu darrande under täcket och håller på att börja grina.

18 år var det alltså?

2011-06-27
18:35:36

nothing but a dream

 

Modell: Lovisa Hammarstedt

 

 

 

2011-06-27
17:35:53

Min prins!

 

 

Lovisa försöker att sno min charmprins!

 



Är det lagligt att vara så söt?

2011-06-26
22:52:37

Bloggidéer, tack!
Jag är sjuk och det suger. Sov till två då mamma tvingade upp mig för att äta frukost, resten av dagen har jag bara legat och degat. Ätit godis och sedan mått illa. Blä.
Knarkat alvedon och nässpray och vältrat mig i självömkan.

Laddade ned engelska versionen av "Änglahund". Älskade den filmen när jag var liten och fick plötsligt ett stort behov av att se den! Jag hittade den dock inte på svenska och det var inte samma sak att se den på engelska, så jag pallade bara titta i typ tio minuter.

Har verkligen ingenting intressant att skriva.
Imorgon jobbar jag.
Trevligt ska det bli.


...Ge mig bloggidéer!

2011-06-25
23:29:09

Nytt album med LMFAO!
LMFAO – Sorry For Party Rocking

2011-06-24
11:17:19

"Glad midsommarstång" som en 4-årig Emma skulle ha sagt!
Ligger i sängen med en lurvig tufs bredvid mig. Skulle vilja säga att han kom hit självmant men så är inte fallet, jag fick ropa på honom tre gånger på skarpen innan han sniglade sig fram till sängen och "hoppade upp". Eller ja, KLEV upp. Min säng har inga ben sedan min förra fest då NÅGRA PERSONER tyckte det skulle var kul med en liten kompis-orgie. Det tyckte inte min säng om och den brakade ihop i ren protest.

Anyhow..

Har ingen feber men mår inte direkt bra. Ont i halsen och i huvudet, och är trött som en gnu trots att jag sovit i tio timmar. Pappa har alltså smittat mig, great. I och för sig är jag inte alls förvånad - jag blir ALLTID sjuk om någon annan i familjen är det. Mitt nedsatta immunförsvar och jag skulle behöva.... prata lite.
Tycker dock sjukt synd om pappa som får sitta ensam i farmors lägenhet idag istället för att följa med resten av familjen till halmstad. Han är jättesjuk och läkaren sa att han måste ta det väldigt lugnt om han ska bli frisk. I guess I'm going down the same road.
Så himla snällt att han låter mig ha midsommarfesten här ändå, även om det inte var helt självklart från första början. Tack, pappa.


Vid ett någon gång kommer Moa hit och börjar hjälpa mig att fixa i ordning lite inför midsommarfirandet, även om de flesta inte kommer förrän vid fem typ. Det blir nog mysigt idag bara jag får i mig lite piller och alkohol.
Närå, haha. Men alvedon måste jag nog ha idag för att kunna klara mig.



Melissa Horn har förresten släppt en ny singel! Here it is! "Innan jag kände dig"

2011-06-23
17:18:30

23 Juni
Krigar med pappa om morgondagen. Han kan vara en sån himla bitterfitta ibland. I sista sekund kan han komma och kräva saker som inte alls har varit överenskommet sedan tidigare, och sedan bli fly förbannad om man inte gör som han säger. En fruktansvärt irriterande egenskap.

Fattar dock att han och mamma är lite tveksamma till att folk kommer hit, de senaste gångerna jag har haft folk här har det slutat med att huset sett ut som en bombplats dagen efter, och när jag tror att jag har städat så har mamma och pappa alltid hittat massa saker, som t ex vinfläckar på väggarna (hela vårt hus är i vitt och folk lyssnar uppenbarligen inte när jag säger INGET RÖTT VIN), trasiga skoghyllor och dörrar, kondomer i min brors rum (för fan!) osv. Ingen kul syn. Är tacksam för att de låter mig ha folk hemma över midsommar.


Produktiv dag idag på teatern, även om den inte var särskilt hård. Jag kan mina repliker och vet var jag ska stå och när jag ska ut och in, så premiären är mer än välkommen för min del.


Nu ska jag snart ned till stan med Linnéa Johansson (jobbar som skribent på Rookie) för att fota till nästa veckas enkät. Kommer dock inte ihåg vad den handlar om, hähä.


2011-06-23
00:13:32

Danza Kuduro makes me sweat
Denna låt har spelats på repeat idag. Så sjukt go! Den fick mig att power walka' i en timme och sedan springa i en halv. Sjukt najs, jag är helt slut. Kommer förmodlingen att somna så fort jag stänger ned datorn. I annat fall spelar jag bara lite Yatzy på mobilen - det gör mig alltid trött. Roligt är det dock, hihi. Sällskapsspelnörden här. Jag är så ensam att jag får ladda ned alla roliga sällskapsspel med mobilen, för ingen annan vill göra det. Suck.
:(


2011-06-21
22:31:48

HUH/splash
Jag gillar mina "kurskamrater". De är roliga! Idag började jag, Matilda, Alicia, Lovisa och Frida spåna lite på en idé om att åka iväg till Liseberg hela gruppen någon dag när vi är lediga. Woop woop!

Idag har vi övat manus och fått finfina kostymer. Jag ser helt seriöst ut som ett päron med russinhuvud i min långa tjocka kjol som ger mig höfter jag kan använda som bord, tighta förkläde och huckle som jag gömmer allt hår bakom.
Mh-mh! I say, snygg chey!

2011-06-20
23:26:06

Tyler Lane - Photosynthesis (TACK, LOVISA!)
Letade i typ 2 timmar efter den här låten som spelades i ett avsnitt av Cougar Town innan Lovisa länkade mig en sida med alla namn på låtar från serien. Thanks doll!

Och ja, jag har börjar titta på Cougar Town. Det är faktiskt skitbra och jag skrattar högt åt det, hihi. Det är bara fa-an att jag tittar igenom en serie så snabbt, är redan i slutet av säsong 2 och jag är inte säker på att säsong 3 har kommit ut än.
Samtidigt väntar jag på nya Family guy- och Greys Anatomy-avsnitt.



2011-06-20
20:01:03

Nä, jag är inte ledsen. Puss.
Mina tårar kommer aldrig att torka ut, kroppen fungerar inte så.
Tacka Gud för det.
Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte kunde gråta. Klumpen i halsen som man får när man håller tillbaka tårar och den sprängande huvudvärk man får när man håller tillbaka ett tjut skulle tillslut ta död på mig.

Så tack för att jag gråter.
För att jag hulkar
snorar
och låter


Anledningarna kan vi ta någon annan gång.

2011-06-18
14:46:09

fu
Elias länkade denna bild i min logg.
Ni kan ju gissa hur många gånger detta har hänt.
Han vet vad han har att vänta nästa gång.



Hade för övrigt SJUKT roligt igår! Får skriva några rader om det när jag har tid. Nu ska jag packa ned lite grejer och sedan sätta mig en timma på en tråkig buss till Gränna där jag ska träffa Lovisa.

2011-06-16
23:33:12

Kvällens musik

2011-06-16
20:45:28

"Jag fick aldrig det där petet i ryggen... Snyftsnyft.."
Kan verkligen tänka att Teaterprojekt kan vara världens bästa sommarjobb. Även om lönen är skit så det fett värt att få betalt för att göra det roligaste man vet. Härlig grupp är det också!
Idag var vi på vapenmuséet (HAH, det heter "muséet", inte "muséeumet", jag hade rätt!) för att vi skulle lära oss lite mer om hur arbetarna hade det där under 1910-1940. För er som inte vet så är vårt slutprojektet en "historisk vandring" i Huskvarna som folk kommer att kunna gå på med anledning av att Huskvarna firar 100 år som stad. På denna vandring ska vi alltså sepla upp olika små sketcher där man kan följa Huskvarna dessa år. Vi (och Eva som skriver manus) skulle alltså få lite inspiration av vad muséets guide hade att säga.
Det var väldigt intressant måste jag säga! Fast guiden luktade bajs.

Efter rundvandingen hade vi lunch och jag följde med Matilda hem och åt. Jag var noga med att inte riva ned deras väggprydnad, som jag lyckats med förra gången jag var där... glas överallt och jag skämdes så jag vet inte vad, även om de försökte övertyga mig om att det inte var någon fara.
Medan vi gjorde i ordning vår mat stod Matilda och nynnade på Plutos intromelodi, och snabbt började samtalet om vilken melodi Kalle Anka och Musse Pigg hade.
That's some deep shit right there.

När vår fina teatergrupp sedan samlades igen så bestämde vi oss för att leka lite Maffia. Orkar inte förklara vad det är för det är ändå ingen som kommer att läsa det, men fy vad roligt vi hade (?)! Folk anklagade varandra hej vilt och gick bakom varandras ryggar (hostmatildahost). Alicia var så söt som hela tiden hade tusen saker att säga och ändå var lika oskyldig som en nyfödd bebis. Hon litade dock alldeles för mycket på Matilda (som var maffia) och gjorde en pakt med henne, så det slutade med att Alicia blev ensam kvar med henne och därmed förlorade byborna. Hennes min när hon förstod att Matilda hade lurat henne var obetalbar, haha.

Efter två timmars Maffia så slutade vi (sjukt soft, right?), och jag och Matilda drog ned till stan. Jag shoppade hårspray och hårfärg, samt två impulsköp - läppglans för halva priset på Kicks. Behövde dock köpa Dustit också (världens bästa hårprodukt) så jag gick in till frisören inne på Sesamhuset. Tjejen där inne hävdade bestämt att de inte sålde Dustit och att de aldrig gjort det. Jag hävdade lika bestämt att de visst gjorde det för jag hade minsann köpt det där innan. Vi stod och dividerade i säkert en minut och båda blev mer och mer irriterade över vad den andre sa. Tillslut gick jag ut med ett "jag vet i alla fall att det var här jag köpte det, men skitsamma".


En halvtimme senare kom jag på att det inte alls var där jag hade köpt det förra gången.
Jag skäms än.



2011-06-16
08:14:34

..och lite bra musik.
We Were Promies Jetpacks - Quiet Little Voices
Martit Bergman - Let's just fall in love
Johan Örjansson - Lock & Load
Noah And The Whale - Give a Little Love

(Spotifylänkar!)

2011-06-15
13:00:55

Sommarsnö och sommarlugn
små vita blommor
som sommarsnö på fältet
bredvid mitt tunga huvud


små lätta andetag
släpper in lugn
som lagar trasigt liv


små lätta tankar
om oviktiga saker
och det är helt okej



små vita blommor
som sommarsnö på fältet
och inget annat alls

bara små vita blommor
och jag

2011-06-14
16:25:08

Sommarsnö

2011-06-13
08:56:06

Följa med på en spontan partyresa?
Ja, jag är seriös. Har funderat på det lite och skulle inte det vara så jävla kul? Jag och mina kompisar pratade först om att åka till Kroatien, men sedan kom det fram att de jobbar typ hela sommaren (studenter hela bunten), så det blir ingen resa förrän i vinter någon gång och då förmodligen till Thailand. Jag är dock så himla sugen på att resa utomlands i sommar eftersom jag inte har så jättemycket annat planerat.

Leva riktigt billigt, bo på något skitbilligt hotell eller vandrarhem och sedan utforska partylivet kvällar och nätter.
Har pratat lite med min kompis Cicci om det och hon verkar lite på idén. Ska kolla med Lovisa-fisa också.

Är det någon bloggläsare som känner sig manad?

2011-06-12
22:54:52

22:54
Jag har varit hos Elias.
Vi bakade cupcakes.
De blev fulfina.

Puss.

2011-06-10
16:00:56

Mina favoriter i SP3a tar studenten <3

 


GRATTIS TILL ALBIN, FELICIA, OLIVIA, MOA, MALIN, AMANDA OCH HANNA <3

2011-06-10
11:39:50

Knarkas just nu
Snöblind - Kan själv
Royal Republic - Underwear
[Ingenting] - Mina händer är fulla av blommor

Sak Noel - Loca People

2011-06-10
00:06:16

Tack för den.
Det har kommit fram information som jag inte är så speciellt glad över. Både irriterad och sårad.
Har ni problem kan ni komma och prata med mig istället, jag är inte farlig.
Det här är på mellanstadienivå.

2011-06-09
23:57:00

Jakob Silfver
Min snygga bror innan Suckfesten :) Han slutar ju 9:an nu och flyttar till Göteborg i sommar där han till hösten börjar på ett handbollsgymnasium.

Förlåt för suddig bild, jag tog den direkt efter krogenrundan igår... Haha.

2011-06-09
15:17:56

NU ÄR DEN MIN!
En Canon Eos 5D Mark II! Åh, jag är så jäklars pepp! Väntar på att batteriet ska laddas upp, sedan ska här inspekteras och provfotas.

 

Det var för övrigt detta jag och Jakob var och hämtade på Scandinavian Photo i Bankeryd, hihi.

2011-06-09
12:51:40

Missade skolavslutningen... Äsch!
Även om utanförskänslan var ett faktum så hade jag väldigt trevligt igår. Jag var ute med alla mina studentvänner och insåg rätt snabbt att jag typ var den enda 93:an där. "Vem vill gå i tvåan nu, ingen, ingen! Vem vill gå i tvåan nu, ingeningen aaaalls!" sjöngs om och om igen och jag grät inombords. Jag vill också ta studenten, jag vill inte tillbaka till skolan! I ett  desperat försök att smälta in så sjöng jag med precis som om jag själv vore student. Det kändes bättre samtidigt som jag grät ännu mer inombords...

Men, åh.
Gud vad jag älskar mina vänner.
Jösses vad underbart att de tar studenten imorgon.

Jag ska stå där i folkmassan nedanför scen och skrika mig hes när mina fina vänner springer ut! Kommer helt säkert att gråta en liten skvätt också.


Felicia . Två helsöta tjejer på förfesten <3 . Olivia


Jakob kom och hämtade mig vid tio-halv elva och för detta var jag tvungen att köpa snus till honom. Den lille jäveln, han är bara 16 år men snusar som en hel karl. Äckligt. Jag trodde faktiskt inte att man fick ha något sånt beroende när man höll på med sport. Grabben flyttar ju för sjutton till Göteborg nu i sommar eftersom han till hösten börjar på ett handbollsgymnasium där. Fast det kanske bara är rökning som är tabu?

Jag hatar att jag sluddrar som en blå även när jag bara är liiite påverkad. Pappa skrattade bara åt mig igår men det är ändå sjukt pinsamt att komma hem efter ett krogenbesök och tro att man ska kunna föra en konversation, och bara snubblar på orden... :(

Nu ska jag ta mig en härlig dusch och få ur all sprit- och röklukt ur mitt hår. Shit vad det sätter sig alltså!
Efter det ska jag och Jakob till Bankeryd och fixa en grej till mig, hihihi. Lägger ut en bild på bloggen senare idag!

2011-06-09
01:07:20

Fyfan vad dåligt jag mådde efter denna.

2011-06-08
00:40:27

Åh, nostalgi.




If you'll be my star,
I'll be your sky
You can hide underneath me and come out at night
When I turn jet black,
and you show off your light
I live to let you shine
I live to let you shine

2011-06-07
20:04:59

Trixat lite smått med designen.

Eftersom blogg.se uppdateras väldigt långsamt så kommer det kanske att ta ett tag för er att se, men jag har i vilket fall ändrat om lite i designen. Inte så värst mycket alls egentligen, bara ändrat lite i färgerna och förstorat själva bloggen till 1300 px istället för 1000 px.
Det blir nog lite småändringar då och då, tills jag är helt nöjd.

Längst ned i menyn har jag också lagt till en mailruta som är kopplad till min mail. Är det något ni undrar över, något ni vill tipsa om eller brömma/kritisera mig för men inte vill kontakta mig via bloggens kommentarer så är ni välkomna att skriva där!

2011-06-07
16:21:01

Blandade bilder från igår (kommentarer uppskattas!) :)

 

Älskar den här bilden på mamma och Algot!

 

 

 

 

 

2011-06-07
15:07:40

Kort om mormors födelsedagsfirande



Mormors firande var jättemysigt. Jag fick ett så himla fint bemötande av Alicia och Alva, de började ropa "EmmaEmmaEmma!" och sprang fram och kramade mig. Hihi, gud vad löjligt glad man blir av sånt. De hade en kompis där också som jag hälsade på, hon hette Molly och var väldigt söt. Jag kunde inte riktigt släppa att hon liknade någon väldigt mycket, men kom inte på vem det var.
Direkt efter de fina kramarna så började de springa runt och ropa "du kan inte fånga oss" för att få igång mig. Jag sprang runt och lyfte dem upp och ned - de skrattade så de kiknade.

Jag hade fixat en fin tipspromenad som alla skulle gå, så jag och Ulle gav oss ut för att sätta upp alla lappar och samtidigt lämna av Molly hemma hos sig. Efter två lappuppsättningar hör jag hur Molly ropar "mamma" och springer iväg, jag tittar upp och rycker till lite. Nu fick jag svar på vem Molly var lik. Hon var oehört lik sin mamma Jennie - min svensklärare. Som jag dessutom inte gillar och hon gillar inte mig heller för den delen. Har inte varit på en svensklektion på hur länge som helst så att jag skulle träffa henne här och nu var bara helt jävla fel. Jag vände mig till Ulle i panik och mumlade något i stil med "nejnejnej jag kan inte träffa henne här fanfanfan". Hon började asgarva och sa att jag kunde stanna kvar så gick hon och pratade med henne själv. Nä, det skulle bara se skitdumt ut - jag fick följa med. Med ett stelt leende ropade jag "Hallå Jennie!" och jag såg nästan hur hon också ryckte till. "Nejmen Hej, Emma...". Jag dog.
Ulle fick ta över samtalet medan jag stod och låtsades hålla koll på Alicia som, likt en borttappad vante i stark vind, irrade omkring på sin cykel.

När vi satt upp alla lappar och var tillbaka hemma hos Ulle så fick jag sitta och passa barnen medan de lekte i den uppblåsbara poolen. Åh, vad kul de hade. Fan, så kul kommer man aldrig att ha igen, inte på det sättet. Det stack till i mig när jag insåg det, vad skulle jag inte ge för att få vara liten igen bara för en dag.

Vi åt jättegott och hade det allmänt trevligt i det fina vädret, mormor fick bland annat en iPad och även om jag inte tror att hon helt och hållet visste vad det var så blev hon väldigt glad, haha.



Skål för farmor/mormor!

2011-06-07
00:48:56

Wanna put up a fight? I SAY, BRING IT!

2011-06-07
00:26:08

Årets sommarplåga...?



Nå, vad tror ni?
Blir detta år 2011's sommarplåga?

2011-06-07
00:01:14

Filosofen

2011-06-06
22:40:20

Nu är mormor färdigfirad!
Kom på mig själv med att i bilen sitta som ett jävla kolli. Orkade inte ens prata. I say söt tjej!

Åh herregud, vilken dag! Det har verkligen varit jättetrevligt och så, men nu slår du upp "död" i min ordbok hittar du just nu "Emma" som synonym.
Orkar fanimej inte blogga just nu, det får bli imorgon istället! Som kompensation bjuder jag på en bild från dagen. Smög mig in på toaletten och tog några egopics, hähähä.

2011-06-06
17:58:34

"Jag hoppar nog det..."
Barnen hoppar runt på studsmattan och skriker om och om igen "upp och bryt benet igen, Emma!". Fina kusiner man har.

2011-06-06
13:38:15

6 Juni
Vaknar av mammas "är du helt dum i huvudet eller!? Vi ska vara hos mormor om en timma!". Kul sätt att vakna på! Not.
Hade ingen aning om när vi skulle vara där, hon hade väl kunnat väcka mig tidigare?
Duschade lite snabbt och tänkte precis börja föna håret. Hann föna sisådär 30 sekunder innan hårfönen blev överhettat och la av, och då hade jag den ändå på det svalaste läget man kan ställa in den på. Jag HATAR den. Det har varit såhär i typ ett halvår och jag fattar inte varför vi bara inte köper en ny? Helvete, wah.


Algot är en attentionwhore och snor alla möjliga saker som ligger på golvet. Plastpåsar, shampooflaskor, tofsar och strumpor. För att han skulle sluta vara jobbig gav jag honom hans favoritleksak - godisbollen. Det kan han jaga efter i timmar, så länge det är godis i den vill säga.


Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning för mormors 65-årsfirande. Puss!

2011-06-05
18:33:44

Vad jag älskar Philips nya reklam!


 

2011-06-05
18:31:38

Värmen tar kål på Algot
Min lilla älsklingstufs är helt död i den här värmen. Han springer runt efter mig hela tiden, jag är inte säker på varför men han kanske hoppas på att jag ska leda honom till ett svalt ställe. Han flåsar som en tjockis i ett marathon. :(
Vi ska dock klippa honom nästa vecka, då åker all päls av och han kan börja leva igen!
Puss på dig, min fina vovve!


Han ser förresten typ ingenting utan den där tofsen som jag så fint satt upp.

 

2011-06-05
18:26:57

"Jag klipper till dina barn"
Vilken helmysig dag det blev!
Hade picnic med Matilda i stadsparken. Först tänkte vi ha picnicen på Vätterstranden, men jäklar så det blåste! Istället drog vi som sagt upp till stadsparken där vi satte oss till rätta.

 

Detta kalasades det på:
Mörkt bröd (fick bli min lilla frukost), jordgubbar, hallon, physalis, passionsfrukt, våfflor, munkar, cider och cola. :D

Är så jäkla mätt!

 

Grattis förresten till min finfina, älskade mormor som fyller 65 idag! :) <3

 


2011-06-05
13:42:33

JAG VILL HA BARN. Om typ 10 år, men ändå.



- Vad har du i påsen?
- Barn!
- ....Får man smaka?


Hur jävla söta är de inte? Jag vill bara slänga ned dem i en säck och rymma med dem till en liten stuga i skogen, där jag får dem att glömma bort sina riktiga föräldrar och tro att jag är deras riktiga mamma....


2011-06-05
01:59:15

Miss i nassen


Jag hade - som ni som läst min blogg det senaste vet - blandade känslor om Beppes Godnattstund när jag var liten. Jag gillar programmet samtidigt som jag var livrädd för dockorna.
Ni kan väl ändå förstå varför när ni tittar på den här videon?

2011-06-04
19:39:21

...Kul header!
Satt i typ tre timmar och försökte få till en snygg header. Tillslut sket jag i det och gjorde något jätteenkelt! Ska ändra lite med designen också, hoho.

(Kan ni ens se den nya?)

Och hej, jag gillar den här låten.

Vi går ut och brinner upp i natten, och skyller allting på våra fyllehuvuden

2011-06-04
13:06:09

10 saker till och ny header på G

21. Jag har fått väldigt många komplimanger för min röst, och jag älskar det. Tycker det är så himla fint att folk finner den behaglig, vacker (och till och med sexig, woop woop)!

22. När jag blir full pratar jag med döda ting. Ursäktar mig till väggar jag går in i, säger "jag kommer snart" till stolarna när jag reser mig och går, säger åt mitt drinkglas att stå kvar på bordet osv.

23. Jag har extremt lätt för att tappa fokus. Om någon står och pratar och jag råkar se något intressant (eller inte alls intressant) i bakgrunden eller kanske hör något konstigt ljud så riktas all min uppmärksamhet dit istället. Jag vet inte hur många gånger jag har fått avbryta folk och säga "förlåt, men jag lyssnade inte på vad du sa". Kan verka respektlöst men jag gör det verkligen inte med flit.

24. Om ni klickar på länken här kommer ni att få upp en bild på något som jag finner f r u k t a n s v ä r t motbjudande. Det är verkligen det ÄCKLIGASTE jag vet och jag klarar inte ens av namnet på det. Jag skulle inte kunna ha en pojkvän som hade det här, hur kär jag än var. Så pass äcklad är jag. Barnförbjuden länk! Hihi. Tog en så liten bild som möjligt i alla fall! Länk. Är ni ändå sugna på att veta vad det heter kan ni ju skriva en kommentar.

25. Jag ryckte precis till av att datorskärmen blev svart.

26. Jag gillar inte att föra en konversation med mina solglasögon på. Detta är därför att jag använder mig väldigt mycket utav mitt mimspel när jag pratar, och solglasögonen sabbar det.

27. Jag hatar när folk tror och tycker att de är bättre på något än de egentligen är.

28. Jag är väldigt, väldigt ärlig. Måste få fram mina åsikter annars äts jag upp innifrån! Jag gillar inte att vara taskig och det är verkligen inte min stil, men om någon frågar mig om en åsikt så får de den också, även om jag ofta lindar in den rätt snyggt. Fast självklart så använder jag mig av vita lögner då och då, det är faktiskt nödvändigt.

29. En gång på dagis samlade jag ihop en hel hink med skogssniglar, sedan pussade jag på dem.

30. Jag tycker det är skitkul med sällskapsspel, hihi. Tyvärr tycker typ ingen av mina kompisar det, så jag får aldrig spela. :(

2011-06-03
13:29:03

Fick hem massa helsnygga affisher från Emmaboda!

2011-06-03
12:57:11

Hoppas på en fin dag och kväll.
Ligger och lyssnar in Armand Mirpour's nya album Ex-files. Tycker att ni ska ta och lyssna ni också! Som valigt är albumnamnet också en länk.
Vet inte om man behöver premium för att lyssna dock.
Och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, för att vara ärlig.

Ska snart cykla ned till stan och träffa Göran, det ska bli väldigt mysigt!

2011-06-02
14:04:23

1:a och 2:a Juni
Jag såg på Pirates of the Caribbean 4 i 3D igår. Det var faktiskt den första 3D-filmen jag har sett på bio! Det var väl en kul grej, men jag förväntade mig mer.. wow-reaktioner från mig själv. Trodde det skulle vara fler saker som kom flygande rakt emot mig och sådär, så att man rycker till lite.
Filmer var i alla fall bra! Dock förstod jag mig inte alls på slutet... Vet inte om det bygger upp till en 5:e film eller inte. Jag hoppas faktiskt inte det, för man märker ändå att idéerna börjar ta slut.

Innan filmen passade jag på att fota lite! Man märker verkligen att sommaren är här, och inte bara på värmen utan också på hur vackert det är.


Vad sjutton ska man göra idag egentligen? Har verkligen ingenting planerat. :(

2011-06-01
17:32:54

Woop woop.


Den här lyssnade jag jättemycket på i 7:an och 8:an. Väldigt härligt.

Klassen röstade fram manus idag... jag kan inte påstå att jag är jättenöjd direkt. Vi ska spela Fanny & Alexander.
Saken är den att... nej, jag tror faktiskt inte att vi klarar av att spela den. Det är jättemånga i min klass som aldrig har spelat teater innan de började på peset, och många är lite naiva enligt mig. Folk tror att teater är så jävla enkelt, att det bara är och gå upp och säga sina repliker hyfsat bra, göra det man ska osv. Det är så jävla mycket mer. Närvaro, improvisations- och inlevelseförmåga, artikulation... äsch, fan. Tänker inte ha ett jävla föredrag om vad bra teater är.

Grejen är att jag tycker helt ärligt att vi inte är där än. Jag tror inte vi har vad som krävs för att få en så pass djup och svår pjäs att bli riktigt bra. Det betyder INTE att jag tycker vi är dåliga, jag är helt säker på att vi hade kunnat göra ett lite lättare manus så jävla bra. Men, nej, det dög inte. Och nej, jag kan inte säga annat än att jag blir lite trött.


Jaja, jag ska försöka att inte sucka över det mer efter det här inlägget! Nu är det bestämt och jag ska verkligen göra mitt bästa för att min insats blir utomordentlig. Resten är ju upp till var och en!