EVSILFVER

2011-09-30
12:25:46

Virrig och sjuk

Det är inte ofta som jag faktiskt försover mig så pass att jag inte ens kommer ihåg att jag vaknat och stängt av väckarklockan. Kvart över nio vaknade jag idag, i ren panik kastar jag mig ur sängen och ropar på mamma. Säger att jag börjar om en kvart och hon säger att hon skjutsar om jag skyndar mig. Jag slänger på mig kläder och i mig häller jag en kopp kaffe. Är stressad som en jude och förbannar mig över att jag lyckats försova mig då. Hinner inte äta frukost utan tar ett äpple i handen som jag tuggar på medan jag sminkar mig. Kastar mig sedan ut i bilen och mamma kommer efter. Inte förrän bilen startar inser jag att det är ju inte halv tio jag börjar, utan halv elva..
Jag blev glad samtidigt som jag suckade över min otroliga virriget.

Börjar för övrigt att bli sjuk och är därför sjukt förbannad. PALLAR inte mitt URDÅLIGA immunförsvar! Bryter fan ihop. Och ikväll är det utgång för hela slanten. SKA ut, hur dåligt jag än mår. Får knarka Ipren.

2011-09-30
00:06:30

Dö, fula fluga, dö - och den fula flugan dog.
Ligger i min säng, redo att mörda. En flugdemon flyger runt i mitt rum och jag får inte död på den jäveln. Vänta bara, snart hämtar jag den elektriska flugsmällaren.

2011-09-29
22:50:05

Han SKA bli min man. Paxad som fan.

2011-09-29
06:51:23

You're the best
I DID IT! Jag lyckades lägga mig vid halv tolv, och även om jag säkert inte somnade förrän tolv så är jag faktiskt relativt pigg i dag, hihi. Det behövs, för jag har en lång dag + möte och teater efter skolan. Nu kör vi.
Puss.

Och grattis som fan till världensvärldens bästabästa William. Love you.

2011-09-28
23:15:21

Smell me
Luktar kåda (från en skitbra salva som jag fått av mormor), tvål och shampoo. Ligger seg och blöt i sängen och tänker att så fort jag är klar med detta blogginlägg så stänger jag av datorn och försöker sova. Vi får väl se hur det blir med den saken.
Fast jag måste allvarligt talat komma tillbaka dit jag var i början av terminen. Jag somnade senast elva och var pigg på morgnarna och oftas hela dagarna ut. SKA in i den rutinen igen. På onsdagar blir det lite svårt eftersom jag har teater till kvart över nio och alltid springer när jag kommer hem. Sen är det dusch osv som gäller innan jag hamnar i säng.

VARFÖR tar jag då upp datorn, undrar ni?
Jo det ska jag tala om för er! Jag dricker alltid minst fyra stora glas vatten efter mina springrundor vilket resulterar i en blåsa som plötsligt får väldigt mycket att göra. Det kommer inte dröja länge innan jag behöver kliva upp ur sängen och då känns det så onödigt att ens försöka innan dess.

Anyhow. Imorgon åker kameran med till skolan. Ska ha med den på fotokursen. Spännande, undrar om jag kommer ihåg att ta med den. Troligtvis inte.

Pusshej!

2011-09-28
14:57:17

Mannen, myten, legenden

2011-09-28
11:50:30

Ett någorlunda awkward moment

Häromdagen när jag fotade barn till firarhörnan så kom det in en mamma med sina två barn, en pojke som skulle fylla fyra och en flicka som skulle fylla två, båda skulle alltså fotas. Först fick storebrorsan fotas. Det var väldigt svårt att få honom le men jag försökte så gott jag kunde. Jag såg att han tittade mycket på sin syster och använde det lite. "titta på syrran! Vad gör hon nu? Vad knasig hon är! Titta på henne! Vad gör hon? Va?" (hon lekte med ett gosedjur. Asintressant). Han började i alla fall le, kanske var det åt hur dum jag lät men det struntade jag i - jag hade fått mitt kort och han kunde lämna bänken åt sin syster. Mamman, som stått bredvid under hela tiden, lyfte upp tjejen och sa "nu är det din tur, Samuel!".
Det var alltså inte en tjej. Jag skämdes som en hund och började skratta lite nervöst. "Hehe, oj, det var en Samuel ja... Ja det är ju inte så lätt att se alltid när de är i den åldern..."
Som tur var skrattade bara mamman och sa att hon inte ens uppfattat att jag trodde hennes Samuel hade varit en Sandra.

(Okej, vad fan är den kvinnliga
motsvarigheten till Samuel?)

2011-09-28
09:16:17

Jag ger dig min olidliga morgon
Åh herregud vad trött jag är. Jag har slarvat med sovtimmarna några dagar nu och det märks på mig direkt. SHIT, kommer knappt upp på morgnarna. Ikväll är det jag som lägger mig klockan elva, SENAST. Hör du det, Emma?


Taggar teatern ikväll. Taggar att träffa Göran.
Taggar teatern imorgon. Taggar att träffa Alicia.

2011-09-27
15:52:18

Sept. 27, 2011

2011-09-27
00:04:52

Jag skriver kärleksdikter om kärlek som inte finns

Jag saknar en annan saknad.
Jag längtar efter en annan längtan.
Jag väntar på en annan väntan.

Jag har ont men av fel anledning,
och gråter över att gråten
inte orsakas av något namn.

Jag drömmer om gemensamma drömmar,
jag skriver kärleksdikter om kärlek som inte finns.
Och jag letar, trots att de säger att det är
när man sluta leta som man hittar det man söker.Jag tystar ned tystnad som skriker,
och lugnar lugn som brusat upp över slagen
som hjärtslagen tar varje gång de inser
att de inte har någon som slår för dem.
Var fan är du någonstans?
Vem du än är
så har du redan
gjort mig galen.

2011-09-26
00:50:24

September
Jag vill att det ska göra ont att vara ensam, inte kännas grått och uppgivet. Jag vill att det ska göra ont i hela kroppen för jag vet att i ett annat rum ligger han och har lika ont. Jag vill att det ska göra svinont för vi har inga pengar på våra mobiler och han har inget internet så vi får bara ligga och fortsätta ha ont. Jag vill gråta och krama kudden, men inte för att jag inte har någon att dela ensamheten med utan tvärtom - jag har någon men kan inte.

Jag vill sakna.

Jag saknar att sakna
och jag saknar att ha ont
av rätt anledning.


Var fan är du någonstans?

2011-09-24
21:10:42

Vi är värda så mycket mer
Vi fick analysera den här låten på svensklektionen i fredags och det är det bästa jag har läst/hört på länge. Det räcker egentligen med att läsa texten men jag lägger upp låten också.

Lyssna. Läs. Ta in.

Nu slår vårens första regn emot taken
jag står vid fönstret, som en vålnad
Den här stan är som ett pålagt skratt
lika död, lika punktlig och lånad

En gång hade jag mitt kort i baren
i slippen mellan framgång och undergång
Mitt i ängslighetens största seger
i samförståndets och skvallrets knägång

Du drar mig till soffan
vi lägger oss ner, och du viskar
Den här stan är för sorglig
vi är värda så mycket mer

Vår klass är inte första klass
när blodet stiger slinter kniven
Den kränkte vill ha sanning till varje pris
men slåss med en egg som är sliten
Nej, inget är så svårt som att vinna mot sig själv
vi kan reglerna, men kan vi spelet
Skriker, fäktar förtvivlat framför domaren
som om vi redan fölorat och vet det

Det är det raka, det äkta
i dig som jag ser
Men hur många kors ska du dö på
du är värd så mycket mer

Du säger livet är en enda kamp för värdighet
jag tror jag förstår vad du menar
En kamp för kärleken, guden inom oss
en kamp för det som lyfter, förenar
Politiker, media kanaler utan vatten
allt har ett pris, allt saknar värde
Från kyrkan på berget strömmar toner
det är sången som vi en gång lärde oss

Om en rikedom större
än den här världen ger
Vi visste det då
vi är så mycket mer

Nu slår höstens första regn
mot vår motorhuv
När du somnat såg jag gränsen
vi är över den nu

2011-09-22
23:31:11

Så jävla härlig!

2011-09-22
07:38:33

Lovisas "kaffe" med marabousmak inspirerade mig
Jag har verkligen blivit bättre på att dra mig upp på morgnarna, hur trött jag än må vara. Antar att det kan bero på att jag faktiskt somnar tidigare nu. Bra, Emma. Jag är stolt över dig!

Är hyfsat pepp inför dagen, men jag har en fruktansvärd magont som jag gärna ser lägger sig. Uscha.Och jag har varit så busig att jag lagt lite oboy i kaffet. Det smakar mums.

2011-09-21
21:56:52

Jag älskar mitt nya jobb!
JP har bett mig hoppa in på barnfotograferingen (firarhörnan) och idag var första gången. Jag fotade bara typ 7 barn utav 34 men det var för att jag egentligen bara skulle "stå med" i dag och kolla hur allt fungerade. Det var en väldans massa jobb efter att man lagt in de färdiga bilderna i datorn, men det var kul och med tanke på hur otroligt roligt jag fann själva fotograferandet så var det verkligen värt det. Roligast var att fotografera de riktigt små, det finns verkligen inget underbarare än när man lyckas locka fram ett léende hos de små - att de sen inte alltid tittar in i kameran går att leva med.
Hela proceduren (fota + efterarbete) tog dock sex timmar och jag missade i stort sätt teatern som började klockan 19:45. Inte förrän 20:45 kom jag instaplandes genom dörren med magvärk efter alla koppar kaffe som slunkit ned under dagen.
Jag ska jobba imorgon också och jag är SÅ pepp! Missar dock teatern då med men just imorgon är det inte en jättestor deal eftersom gruppen ska öva på vad de ska göra på Kultur DagNatt på lördag, och då jobbar jag också.

Det finns dock ett väldigt stort problem... jag kommer ju inte kunna fortsätta skita i teaterlektionerna men samtidigt vill jag verkligen inte sluta. Jag trodde aldrig att jag hade behövt slitas så mellan två saker som jag verkligen brinner för... Det är jättejobbigt och jag vet verkligen inte hur jag ska göra.
Får ta mig en lång, hård funderare.

2011-09-19
18:11:21

Riktigt bra tips från Cicci.

2011-09-19
17:39:31

Rena motsatsen till mästerkock är vad de kallar mig.
Inatt drömde jag bland annat att jag helt plötsligt fann mig själv som en av fem finalister i ett program som liknade Top Chef. Min första fråga i drömhuvudet var "HUR hamnade jag här!? Jag som inte kan laga mat!". Jag fick smått panik, jag och alla andra finalister (bl a Jonathan från min klass) stod vid varsitt litet kök och lyssnade på när Top Chef-killen förklarade hur vi skulle göra. Jag minns att vi stod utomhus, kanske på en strand, och att det var fint väder. Top Chef-killen förklarade att vi skulle få varsitt köttstycke (ko, gris, lamm, fisk osv), utlottade av slumpen, som vi sedan skulle tillaga. En av finalisterna drog nitlotten och var tvungen att tillaga utstuckna ögon. Mums.

Ett stort stycke kött kastades fram på min bänk och jag flög runt i panik med absolut noll koll på vad jag skulle göra med den. Lite peppar där, lite salt här. Och nu!?

Hej hopp så var matlagningstävlingen inte det väsentliga utan modellfotograferingen som pågick. En fotograf gick runt och fotade massa modeller, vilket inte mindre var mina fina tjejer (och Jens) som jag åkte med till Budapest. Grejen var bara att ALLA helt plötsligt hade fått väldiga muskler och magrutor som de visade upp. Det såg väldigt, väldigt konstigt ut i mitt huvud.

Vet att jag drömde om spindlar också, men den drömmen försöker jag förtränga. Usch, usch, usch.

2011-09-19
09:32:26

Snacka om att snigla kylskåpet.
Så väldigt mysigt att öppna kylskåpet och se hur en snigel kravlar sig ned för dörren. Innanför, alltså.


Det var motigt att svälja morgonens frukost.

2011-09-18
22:27:35

Sept. 18, 2011
Idag åkte Cicci hem. Hon har varit här hela helgen och det har varit mysigt och roligt, trots att vi tyvärr inte har gjort så mycket. Varken hon eller jag har varit på topp.

Efter att hon åkt hem ringde pappa och frågade om jag skulle följa med till GBG och titta på när Jakob spelade handbollsmatch. Jag sa nej. Sedan tog jag mig en snabb fundering över vad jag skulle göra själv hemma till klockan tio och insåg att jag inte skulle gjort ett skit, så jag ringde upp pappa igen och sa att jag hängde med. Det ångrar jag inte alls, mycket mysigare med en liten trip till gbg än att sitta hemma och uggla.

Det var en mysig resa hem. Det spöregnade och mörkret hade lagt sig, så jag kopplade i mina hörlurar och drog på nattmusiklistan. Den somnade jag gott till men vaknade ändå när det var 45 min kvar. Då kopplade jag istället in mobilen i bilhögtalarna och jag, mami och papi satt tysta till den rogivande musiken. Jag försökte tänka bort det faktum att pappa hade jättesvårt att se hur han körde pga allt regn och vid ett flertal gånger höll på att åka över på fel fil.

På den lilla vägen in till oss kryllade det av glada grodor som av någon korkad anledning dragit sig ut på vägen. Mamma skrek och höll för ögonen medan jag och pappa garvade. Mamma tycker att det är extremt obehagligt med grodor ute på vägarna och hon släpper näst intill ratten om hon kör på en väg med mycket grodor. Anledningen till detta är att hon när hon var liten räddade en groda ifrån att bli överkörd, men när hon satte ned den på andra sidan vägen hoppade den dumma grodan tillbaka upp och blev påkörd mitt framför lilla mammas ögon. Haha, så sorgligt.

Nu ligger jag i sängen och ska nog sova vilken sekund som helst. Puss på er.

2011-09-16
20:58:55

att nå fram snabbt långsamt


dina steg . fram till mig

är så små

att ingen annan . förutom jag

noterar

för mig var den centimetern närmre i soffan det största som kunde hänt just då


2011-09-16
19:41:59

Emma right now

 

Partyhöjarn: Tiësto – Maximal Crazy (Radio Edit)

2011-09-15
14:21:36

Roligaste videon EVER.
Det här är jag och Felicia en natt i Budapest! Jag är den nyktra.


2011-09-15
12:31:10

Emma är hemma.
Nu, mina damer och herrar, nu är jag hemma igen efter en otrolig vecka! Dock är jag sjuk som en gnu så jag har inte varit aspepp på att lägga mig och skriva på bloggen. Jag har dock så SJUKT mycket att berätta! Åh, hoppas ni kommer dö lika mycket som jag åt allt.

Puss på er.

2011-09-06
11:34:50

Fest i Budapest, hela veckan lång!
Nu, kära vänner, drar jag till Budapest i en vecka med mina underbara älsklingar! Jens, Amanda, Moa, Felicia, Olivia och jag ska ha årets bästa tid där är det tänkt. Bättre än Prag 2010? Det är svårslaget, men visst kan det bli så.

Den här bilden kan ni ha att titta på medan jag är borta! Sakna mig.

Vackra Linnéa.

2011-09-05
23:45:50

Orkar. Inte.
Tråkig lektion. Tittar igenom bilderna på mobilen för typ 3000:e gången. Ser att Allis har lånat min mobil. Dör.

2011-09-05
23:19:09

Känner lite så här just nu.

 

2011-09-05
19:05:20

Min natt
Inatt drömde jag att min kompis var Jesus. Eller, det var i alla fall vad han sa. Han stod mitt i en skog med händerna mot varandra likt Lucia. Jag var den enda av alla som inte trodde på honom, för han var inlindad i massa brun tejp och hade gjort sina vingar av ståltråd och papper (Jesus skulle tydligen ha vingar). Han sa att man inte behövde ha fancy kläder för att vara Jesus.
Alla (klassen? minns inte) ställde sig i en ring tillsammans med honom, knäppte händerna och bad. Jag var den enda av dem som bara stod med händerna knäppta, utan att be. Plötsligt började vi sväva upp mot himlen, men eftersom jag inte bad så slog jag snart huvudet i ett tak (i skogen?) och ramlade ned. Fick alltså inte följa med upp till himlen. Hepp.

När jag träffade marken så vaknade jag. Klockan var halv fem på morgonen och jag skulle inte upp förrän åtta. Började plötsligt kännas som att syret tog slut, men jag tänkte bara att luften var lite tung och försökte somna om. Snabbt blev jag dåsig och huvudet snurrade, jag flög upp och öppnade både dörr och fönster eftersom det verkligen kändes som att det inte fanns någon syre kvar i mitt rum. Fick ta flera djupa andetag precis vid det öppna fönstret innan det kändes normalt igen. När jag berättade det för pappa i dag sa han att det lät som en panikattack, men jag var ju egentligen inte panikslagen? Somnade lugnt bara några minuter efter att fönstret och dörren öppnats.

Konstigt.2011-09-04
23:00:08

Myslåt

2011-09-04
20:18:07

Moa
Och här har vi Moa! Fler bilder kommer, men nu MÅSTE jag börja packa! Kommentarer uppskattas!2011-09-04
19:13:20

Linnea

Har fotat Linnea och Moa idag. Båda är så vackra att jag nästan smälter! Vilka fina vänner jag har. Fler bilder kommer, kommentera gärna! Här har vi Linnea:

2011-09-04
13:43:43

Syns i kommande design/header...?

2011-09-04
12:42:31

Ska man skratta eller gråta?
Det här är ju bara så jävla sorgligt. Vilka människor det finns, alltså..

Vi pratade om den här snubben första fotolektionen jag hade i skolan. Min lärare berättade om att han hade låtit sina nya ettor träffa honom och ta del av hans erfarenhet och historier om hur han fick så bra bilden. Han är mest känd för sina foton på vilda lodjur, och fick i år (tror jag det var) pris för sina bilder. Han berättade hur han under några månader fått lodjuren att bli så pass vana vid honom att han kunde sitta och fika en halvmeter bredvid dem utan att de brydde sig - de ansåg att han inte utgjorde något hot och var därav lugna i hans sällskap.
Kort efter att han vunnit pris började några andra naturfotografer lägga sig i hans historier. De menade på att lodjur inte beter sig så som Terje - som fotografen heter - beskriver dem, och att bilderna måste vara fejk.
Min lärare berättade att han skämdes över att han tagit med sina nya elever till honom, men jag trodde faktiskt inte på att Terje hade fejkat bilderna.
Terje hade också sagt att han inte redigerade sina bilder det minsta i datorn, utan gjorde alla små justeringar i kameran.

Nu kommer det fram att bilderna faktiskt ÄR fejk. Lodjuren är ditmonterade på landskapsbilder som han tagit.

http://jnytt.se/nyhet/42211/beromd-naturfotograf-fejkade-djurbilderna
http://www.fotosidan.se/cldoc/arets-naturfotograf-terje-helles-anklagas-for.htm

Vet fan inte om man ska skratta eller gråta!

Några av Terjes fejkade bilder (kan inte förstå hur vissa inte ser hur fejk det är!)

http://a.yey.nu/ptxLmc.jpg
http://a.yey.nu/V0qPW4.jpg
http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e6140df372fa_terje-fejk.gif
http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e615527e3935_terje-fejk-smoked.gif
http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e615c5ed17a2_terje-merfejk.gif

Det har redan börjats skämta om Terjes bluff:
http://www.ppl.nu/8010/har-ar-terje-hellesos-fejkade-bilder

2011-09-04
10:37:02

Jag orkar inte.
Nej, vänta lite nu...

Jag åker till Budapest om TVÅ dagar, och idag vaknar jag med lätt huvudvärk och en seg kropp. NI kanske inte skulle ha reagerat på detta men jag känner mig kropp så pass väl så jag vet att nu är en riktig förkylning på gång.

Jag vill bara gråta. Jag hatar mitt jäääävla helvetes fittimmunförsvar. Nu har min kompis Matilda varit lite halvbra några dagar i skolan men jag har verkligen varit noga med att INTE dela kopp/glas/bestick/godis eller what so ever med henne bara för jag vet att jag blir sjuk så jävlans enkelt. Men nej, det hjälpte ändå inte.

På riktigt, jag tror jag kommrer börja gråta om en liten stund.

2011-09-04
00:09:27

Jag älskar dig.
Jag kan verkligen då och då plötsligt slås av vilken fantastiskt, underbart fin hund jag har.


2011-09-03
17:20:47

Har man världens sötaste hund så har man.
Har fotat fotboll idag till JP. Pappa och Algot höll mig sällskap matchen ut! Bilder på matchen kommer nog senare, nu ska jag snart ned till stan och göra ett till fotojobb.

 2011-09-03
11:33:21

Jag går nu.
Jag har undrat ett tag. Det började väl ungefär samtidigt som du och din numera nära vän Tystnaden började umgås. Jag har velat fråga ett tag, men alltid har han kommit i vägen. Tystnaden, alltså. När jag nu ber dig att träffa mig här så vet jag att du tar med dig honom, men denna gång gör hans närvaro bara allting enklare.Det blir liksom inte massa annat prat, och hoppet om att du kanske skulle tycka om mig som förr, väcks inte. Dina tunga andetag blåser det bara längre och längre bort; tvingar mig att fråga.

Då svarar du inte.
Men efter bara några sekunder går Tystnaden fram och viskar i mitt öra. När du ser hur mina läppar börja darra ser du förskräckt och nästan förvånad ut.

Lilla du, visste du inte att Tystnaden kunde tala?
(Jo, det gjorde du visst. Du är bara alldeles för liten för att med egna ord våga berätta hur det ligger till, men du vill ju inte avslöja att det är
precis

det
är.)


Jag går nu. Du sa det inte själv men Tystnaden skvallrade för mig och sa att det var så du ville ha det. Du vågar bara inte själv vara den som ger dig av för du vet hur lätt det är att hamna vilse, speciellt för en sån som du.
Och det är du för svag för.


Jag går nu. Trots att det gör så förjävla ont att veta, att du inte skulle försöka följa efter. Du skulle fortsätta att fästa blicken på en punkt i marken, för så lågt, tänker du, så lågt skulle hon inte sjunka. Där är mina ögon och blickar skyddade.
Det du inte vet är att jag är två tårar ifrån att slänga mig ned i gräset, i hopp om att träffa en mina i ditt synfält.
Men innan två tårar har hunnit leta sig ut ur mina ögon som så desperat (men utan resultat) söker kontakt, så torkar jag bort dem, och vänder mig istället om.
Du hade rätt, så lågt tänker jag inte sjunka.


Jag går nu.
Trots att det gör så förjävla ont att veta, att inte förrän jag kommit på ett tillräckligt långt avstånd, skulle du ta dig mod till att fråga om jag hittat som jag ska. Hittat rätt på vägen ut ur vårt liv - det som du ville lämna men bara jag hade kraft nog att gå ifrån. Själv är du kanske fortfarande för svag. Själv står du kanske fortfarande kvar, på precis samma plats.


Jag önskar det.

För eftersom jag är den som går nu, så kommer jag också från och med nu alltid att vara steget före.

Jag hoppas att Tystnaden viskar det i ditt öra, och jag hoppas att det gör så förjävla ont.

2011-09-02
22:48:05

Musik som jag knarkade 7:an till 9:an
Cute is what we aim for, advance patrol, The All-American Rejects, And Then I Turned 7 (heter nu Jamestown story), Augustana, Daughtry, Family Force 5, The Last Goodnight, Lifehouse, Maria Mena, Millencolin, My Chermical Romance, Nickelback, Promoe, Timbuktu, Snook, The Sounds, Fall Out Boy, Vincent, 3 doors down, 30 seconds to mars, Boys like girls, Evanence, Hawthorne Heights, Metro Station, Mayday Parade, Plain White T's, The Academy is, The Red Jumpsuit Apparatus, A day to remember, Blink 182, Sum 41, We the Kings, Secondhand Serenade...
Detta är några av de band som jag lyssnade järnet på mellan 7:an och i början av 9:an. Gud så mycket minnen gammal favoritmusik ger en!
Det är förstås massa fler men jag försökte att inte ta med  så många av dem som jag fortfarande lyssnar på, blir inte lika roligt då.

Sån här musik somnade jag till på kvällarna (Y)
Minns att jag ä l s k a d e den här låten med Fall Out Boy:
Haha, åh jösses. Dessa grät jag till.. Herregud. Liten tjej.

2011-09-02
15:38:51

Lite nya smycken och så där.

2011-09-01
20:30:25

Vilken kille.
Sitter med Jesper på lektionen och leker med hans mobil. Han ber mig ladda ned en app som jag har på min iPhone. Går in på appstore och ska söka. Möts av detta.
Jag tittar på Jesper. Jesper tittar på mig. Jesper tittar på telefonen.

Awkward silence.

2011-09-01
20:27:58

Väldigt kort om idag.

 

Idag har jag shoppelishoppat lite. Två nya ringar, örhänge, två tröjor och hårfärg (röd). Naiz.

 

 

2011-09-01
06:50:37

.

hon ansåg det vara tusen gånger bättre

att hitta honom flytandes på mage i vattnet

än mellan lakan

som

inte

var

hennes

2011-09-01
00:12:31

Aj


Nu stack det till lite i bröstet, så som det gör när man inser att man saknar någon man ännu inte har.God natt.