EVSILFVER

2011-11-29
20:34:26

BERLIN SKA FÅ SMAKA PÅ JÖNKÖPINGSBRUDAR!
Nu är det fixat! 4-9 januari drar jag och bästa Göran till Berlin för att dansa rumporna av oss på halvläskiga nattklubbar och skratta åt flåsiga forever alone'rs på dansgolven.
Fan vad roligt vi ska ha! Den 3:e (tisdag) januari drar vi upp till Skavsta flygplats där vi sedan sover en natt eftersom flyget till Berlin går 06:30 på onsdagen, och vi pallar inte att hänga på flygplatsen i tolv timmar (går inga bättre tåg eller flyg som gör det smidigare). Bara DET ska bli så himla mysigt liksom! Åh, är så pepp <3 Och vi bor helt gratis eftersom vår kära vän Julia faktiskt har en lägenhet där. HIHI.
Fick som en tidig julklapp hela resan betald av morfar, vilket gör att jag kan lägga undan lite extra pengar att ha kul för, woop!

Det var till och med en grym mysstämning när vi bokade. Vi satt på Bernards café med Görans lilla skoldator och fixade och trixade oss fram med alla bokningar.
Göran höll för övrigt på att bränna ned hela Bernards. Hon satt och viftade med ett papper med hennes kortkoder på och lade sedan ned det på bordet. Sekunder senare ser jag hur hela pappret har fattat eld eftersom kära lilla Göran har lagt det över det oskyldiga värmeljuset som stod och spred julstäming. Det roligaste med det hela var nog dock min reaktion. Jag har liksom slutat förvånas över Görans klumpighet och suckade bara "men Martina..." innan jag ställde mig upp och lite halvdramatiskt lyckades släcka pappret. Tre sekunder efter det höll hon ännu en gång på att sätta eld på cafét eftersom hon lagt det fortfarande glödande pappret på hennes svenskuppsats som låg framme. Jag tryckte då ned det i hennes kaffedrink, som suckade djupt och gick från krämigt ljusbrun till svart.

Ytterligare en rolig sak var när Göran läste upp sin svenskuppsats för mig. Den var en jättefint skriven kärlekshistoria men hon läste den med en rolig röst eftersom hon själv inte tyckte om den. Sedan blev hon arg.

- Alltså, min svensklärare är så JÄVLA konservativ. Ingenting får sticka ut och hon är inte det minsta djup. Hon kan liksom inte gå in i en historia och läsa mellan raderna liksom! Blir så jävla sur. Fick G+ på den här, och vet du vad hon skrev? "DU NÄMNER INTE ÄMNET". VAFAN liksom!
- Ojdå, vad var det ni skulle skriva om då?
- Eh.... gruppvåld...

Sedan skrattade vi jättemycket igen. Till Görans lärares försvar så hade jag faktiskt aldrig kopplat ihop hennes (väldigt fina) kärlekshistoria till det ämnet. Förlåt. Och till Görans försvar så hade hon säkert en bra förklaring, men den fick hon aldrig förklara för jag avbröt henne hela tiden när jag skrattade åt hur ledsen hennes kafferdrink såg ut.



Efter bokandet och fikandes och skrattandet så stack jag hem till Felicia och hade världens myskväll. Vi åt sallad och drack kaffe och äppelglögg, hade till och med köpt mig en lussebulle som jag myste upp. Sedan pratade vi om hemskheter och var arga på världen och mänskligheten. Efter det skrattade vi åt Wings version av Mamma Mia och videoklipp med Filippa Bark och Benjamin.


Nu ligger jag här i min säng och tänker att jag har de finaste vännerna i världen.

Kommentarer:
#1: frida

du mååååste lyssna på Wing - Safe Computer

bästa låten i världen

2011-11-29 @ 22:52:00
#2: Emma

Frida: Oh I know <3 Wikiwikiwikiwikipedia

2011-11-29 @ 23:52:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: